Korai magömlés

A férfitársadalom rendszeres nemi életet élő tagjai közül sokaknak gyűlik meg a baja a potenciával esetenként vagy állandó jelleggel. A nemi zavarok megjelenése jellemzőnek is mondható a stresszes mindennapok okán, melyek kihatnak az élet összes területére. Leginkább erekciós probléma és korai magömlés nehezíti meg a hímneműek mindennapjait, akik népes tábora elbújik a gondjai elől. A gond takarása csak ront a helyzeten és késlelteti a gyógyulás folyamatát.

Megoldásra váró feladat: korai magömlés leküzdése. Az orvostudománynak korszerő eszközei vannak azok részére, akiknek módjában áll megválasztani azt kezelési módszert, amivel a probléma hatásosan megszüntethető. A kiindulási pont a gyógyulás irányában a probléma precíz felmérése és annak a ténynek a megértése, hogy tenni kell valamit.

Korai magömlés leküzdése dapoxetine gyógyszerrel

Korai magömlés a világ férfilakosságának 35-40 %-át érinti. Az Amerikában készült felmérések alapján a szexuálisan aktív hímnemű egyének harmada küzd ilyen jellegű problémákkal. Érthető, ha a kutatók igyekeznek olyan szert kifejleszteni, amely segít a korai magömlés orvoslását elősegíteni.

2006-ban a minnesotai egyetem kutatói arról adtak számot, hogy befejezték egy új gyógyszer kísérleteit, melyek nemi probléma kezelését teszik lehetővé. 12 héten keresztül vizsgálták gyógy intézményi körülmények között milyen a hatásmechanizmussal rendelkezik a Dapoxetine gyógyszernek nevezett orvosság a korai magömlés leküzdése, illetve az ejakuláció visszafogásában.

2600 férfi vett részt a programban, és Dapoxetine 30, illetve 60 mg-os dózisát váltva használták. A kísérlet végeredménye a korai magömlés leküzdése folyamán, hogy a 30 mg-os gyógyszert használva a magömlés ideje 2 perc 47 másodpercre, a 60 mg-os változatnál pedig 3 perc 19 másodpercre nyúlt azoknak a hímnemű egyéneknek az ejakulációs ideje, akik azonnal ejakuláltak, amint hímtagjuk a vaginába ért. A kutatók elmondása alapján az új készítmény jól tolerálható és veszélytelen szemben a SSRI készítményekkel, amelyek alkalmazásáról ellenérzések kerültek felszínre az elmúlt évek során. Végre megszületett korai magömlés orvoslás során létrehozható kifogástalanul használható készítmény! Dapoxetine már több márkanéven kapható, legkiemelkedőbb változata a P-force nevű készítmény, amelyben már Viagra hatóanyag is található, így a szexuális betegség már sehogyan sem érhetik utol a az ezt a készítményt szedőt, mert korai magömlés leküzdése céljából, és merevedési zavar ellen is kitűnő.

Korai magömlés leküzdése egyéb gyógyszerekkel

Nemi zavarok tapasztalása esetén sokan pánikban esnek, mondván, akkor már nem is férfiakő. Nem uralják már a testükető A kérdést nagy számban tették már fel, ugyanis korosabb és ifjú korú szintúgy érintett lehet a problémában, mely vagy merevedési zavar vagy idő előtti, illetve túl későn bekövetkező ejakuláció formájában jelentkezik. Férfiak réme az ágybeli kudarc, amely befolyásolja az élet többi területét is a hálószobán kívül.

Magömlés visszatartó kenőcsök, spray-k használata ajánlott, amelyek helyi érzéstelenítéssel oldják meg az ondó visszatartásának kérdését. Az idegvégződések ingerlése megszűnik, és ejakuláció ideje hosszabbra nyúlik.

Kondom használatával is meghosszabbítható a nemi együttlét, azonban végleges eredmény javarészt csak egy alaposan kidolgozott terápiás kezeléssel lehet elérni . Negyed-fél éves terápia ajánlott az ebben a betegségben szenvedőknek, melynél a hatásos szer meglelésében az orvos tud segítséget nyújtani. Ahogy a szakemberek is mondják: a korai magömlés segítség nélkül nem gyógyítható, ezért érdemes mihamarabb orvoshoz fordulni. Az orvostudomány fejlettségének köszönhetően, ma már sokféle gyógyszer kapható kereskedelmi forgalomban, melyekkel korai magömlés megszüntetése nem nem okoz nehézséget.

Korai magömlés leküzdése segítséggel

Szexuális zavarok jelentkezésekor, felvetődik az a kérdés, tenni vagy nem tenni valamit. Ha korai magömléssel áll szemben, javasolt elfogadni, hogy ez a gond és szakemberhez fordulni, ugyanis idejekorán felismerve a betegséget, hatékonyan lehet orvosolni. Orvoshoz fordulni nem szégyen és a szorongás is könnyebben megszüntethető, ha tudja a beteg, van megoldás a problémájára. A világban sok férfi küzd ezzel a jelentős szexuális gonddal, ez ösztönzi a tudósokat, akik keresik a az eredményes gyógymódot, mellyel korai magömlés leküzdése nem bonyolultés  a szervezetet sem terheli meg.

A vizsgálati eredmények tükrében szexuálpszichológus segítségének igénybevétele ajánlott vagy olyan orvos segítségének igénybevétele, aki hosszabb távú tapasztalattal rendelkezik a témában. Urológus gyulladás enyhítő gyógyszereket tud felírni a probléma megoldására, míg a szexuálpszichológus párterápiával segít a lelki feszültségoldásban. Amennyiben szervi elváltozást nem találnak, csakis lelki problémák okozhatják a korai magömlést.

Korai magömlés leküzdése egyedül

Hozzáértők véleménye, hogy korai magömlés leküzdése egyedül nehézségekbe ütközik, mivel szükség van némi kiindulópontra, milyen módszerrel történjen a probléma kezelése. A a felsülés gerjesztette szorongás visszaszorítása csak  nagy kitartással lehetséges, abban az esetben, ha a beteg ténylegesen kitőzi maga elé, hogy legyőzi félelmeit és úrrá lesz testén.

Meg kell tanulni tudatosítani az orgazmus megelőző érzéseket, amelyek elnevezése: perejakulációs jelek.  Ha eljut odáig, hogy észre vegye a közeledést jelző jeleket; akkor néhány együttlétet követően már érezhető változást észlelhet a nemi életében, mely visszaadja a férfi önbizalmát. Ha elválik, hogy az érintett tudja kontrollálni testét, akkor már a gyógyulás útjára lépett. A korai magömlés leküzdése az  akaraton múlik, ha mindez mégis kevés, akkor rendelkezésünkre áll a kitűnő Dapoxetine gyógyszer, melynek használatával örökre megszabadulhat a korai magömléstől.

Korai magömlés leküzdése elszorításos módszerrel

Korai magömlés leküzdése egyedül általában nehezebb, mint azt hinnénk. Elég nagy akaraterő mellett azonban sikerülhet. Megfelelő gyakorlatok elsajátításával a nemi aktusok időtartama növelhető, a korai magömlés elkerülhető.

A korai magömléstől való megszabadulás folyamata maszturbációval kezdődik, mely biztonságos szituációt kíván meg. A merevedéstől a magömlésig terjedő időt mérni kell. A fityma fel-le húzásával ingerlődnek az idegvégződések, melyek lerövidítik az kielégülésig szükséges időt. Közvetlenül az ondó kilövellése előtt el kell szorítani a makk peremét. Addig kell folyamatosan szorítani, amíg már nem érezni az orgazmus közeledését, ezzel a technikával a korai magömléstől való megmenekülés már nem vágyálom, hanem valóság.

Az eseménysor ideje alatt számolni kell a mozdulatokat és feljegyezni azok mennyiségét. Ha a magömlés veszélye elmúlt, ismételni kell az önkielégítés műveletét, a számolással egyetemben. A gyakorlás következtében, egyre inkább kitolódik az ejakuláció közeledtének ideje. Ha ez már száz százalékos, síkosító alkalmazásával lehet nehezíteni a helyzeten és a partner segítségét is igénybe lehet venni gyakorláshoz.

A közös gyakorlás gyümölcse korai magömlés megszüntetése szexuális tornagyakorlatokkal. A feltételes reflex létrehozása a cél, melyhez rengeteg próbálkozás szükséges hogy az a siker megfelelő legyen.

Korai magömlés leküzdése a partner segítségével

Partner támogató hozzáállása nagy segítséget nyújthat a korai magömlés probléma megoldásában, ezért nem szabad hagyni , hogy a probléma okán kialakuló frusztráció tönkre tehesse a pár intim kapcsolatát. A nemi zavar jelentkezésénél a normális jelenség, hogy segítséget igénylünk, hisz egymagunk legyőzni a problémát nem biztos, hogy tudjuk.

Ha a férfi elég nagy akaraterővel rendelkezik megpróbálkozhat korai magömlés leküzdése folyamatával, azonban a technika elsajátításához érdemes partneri segítséget is igénybe venni. Az elszorításos technika használatával a a stimulálástól az ejakulációig tartó állapot többször megismételhető, mely az idő múlásával megnő. Ha már 10 percig megy, síkosító alkalmazásával nehezebbé tehető a gyakorlat. A szorítás a közösülésnél is megoldható, ehhez a leginkább javasolható testhelyzet, a lovagló póz. Eleinte nehéznek bizonyulhat a nagy számú ”edzés”, rendszeresen csinálni kell!

Amennyiben 1-2 hónap alatt nem történik pozitív irányú változás, valószínűleg lelki eredetű problémák állnak a gondok hátterében. Korai magömlés leküzdése senkinek sem lehetetlen, csak a megfelelő módszert kell megtalálni hozzá és ez néha nem kevés időt vesz igénybe.

Amennyiben mindent megpróbált, és még sincs pozitív irányú változás, akkor sem kell aggódni, hiszen korai magömlés leküzdése Dapoxetine gyógyszerrel biztosan menni fog, és még ezeket a különböző gyakorlatokat sem kell végrehajtani, hiszen a kiváltó okot gyógyítja meg a Dapoxetine tabletta, ami végleges megoldást kínál a probléma leküzdésére. Amennyiben Dapoxetine készítményt szeretne rendelni, akkor kérem nyissa meg online oldalunk rendelés al oldalát, ahol bővebb tájékoztatást kaphat a korai magömlés kezelésére létrehozott  kitűnő készítményről!

Korai magömlés a világ férfilainak 35-40 %-át érinti.Korai magömlés orvoslása pszichológiai és gyógyszeres kezeléssel együttesen lehetséges, Dapoxetine a gyógyszeres kezelés eszköze.